Nieuws

Er is geen nieuws aanwezig

realisatie: HI-computers.nl

AMV / Blokfluitgroep

Onze AMV / blokfluitgroep staat onder professionele leiding van Renate Otten. Wij starten regelmatig met een nieuwe blokfluitgroep om de muzikanten in spé algemene muzikale vorming bij te brengen.
Spelenderwijs maken leerlingen vanaf 7 jaar kennis met de beginselen van de muziek. De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Daarna kunnen de leerlingen met het instrument van hun keuze lessen gaan volgen op de muziekschool.
Vanaf 9 jaar is het ook mogelijk om een 1-jarige cursus te volgen, hier leert het kind net zoveel, maar het tempo van de lessen ligt hoger.

Het instrument van hun keuze wordt door Crescendo in bruikleen verstrekt. Enkele voorbeelden zijn: klarinet, dwarsfluit, hoorn, trompet, trombone, bas, bariton / tuba. De lessen aan muziekschool de Sleutel kunnen tegen het lagere hafa-tarief worden gevolgd. Ook draagt Crescendo de eerste 2 lesjaren een gedeelte bij aan het lesgeld.

Het is voor de wat oudere leerling niet noodzakelijk om eerst AMV / blokfluitles te hebben gevolgd om les te kunnen volgen aan de muziekschool.

De opleiding tot slagwerker wordt in eigen beheer gegeven door de instructeur. Natuurlijk is het ook mogelijk om lessen te volgen aan de muziekschool.